Конкурс «Учитель року - 2015»

2014-11-26

/Files/images/IMG_2861.JPG

Вже не перший рік управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації, районний методичний кабінет Баришівської районної ради збирає на традиційний фаховий конкурс талановитих освітян району. Конкурсу «Учитель року» має об'єднавчий аспект — зібрати кращий цвіт Баришівської освіти, поріднити вчителів - предметників з усіх куточків району, загалом поділитися тим, чим багаті школа і шкільне життя.

26 листопада в ЦПР «Мрія» відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015», який проходив за номінаціями «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Правознавство».

До організаційного комітету районного етапу було подано 16 матеріалів із 12 загальноосвітніх навчальних закладів району.

/Files/images/DSCN7747.JPGВідповідно до Положення, конкурс проходив у три тури: перший – заочний подання досвідів роботи, другий тур – «Презентація досвіду», третій тур - проведення майстер – класу «Я роблю це так…». Протягом конкурсних випробувань учасники представляли нові технології, методики і авторські напрацювання, які втілюють на практиці в навчальному процесі.

За підсумками І(районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2015» було визначено 4 переможців:

номінація «Українська мова та література» - Юхименко Світлана Анатоліївна, вчитель української мови та літератури Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів;

номінація «Хімія» - Азарова Наталія Олександрівна, вчитель хімії Коржівської ЗОШ І – ІІІ ступенів;

номінація «Правознавство» - Коломієць Тетяна Вікторівна, вчитель історії та правознавства Селищанського НВК;

номінація «Образотворче мистецтво» - Бойко Олена Миколаївна, вчитель образотворчого мистецтва Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2.

На урочисте підведення підсумків конкурсу «Учитель року — 2015» та вшанування талановитих педагогів, які гідно пройшли непрості випробування, щоб скласти іспит на професійну майстерність завітали голова Баришівської районної ради Ільченко Олександр Іванович та керівник апарату Баришівської РДА Мусієнко Денис Володимирович. Почесні гості із словами вдячності звернулися до учасників конкурсу та відмітили важливість вчительської професії у вихованні майбутнього покоління нашої єдиної України.

Переможці конкурсу отримали грошові премії від Баришівської районної ради, а кожний учасник був нагороджений подарунками від Баришівської РДА та спільними подяками.

В трудові будні та святкові години завжди поруч з освітянами районна профспілка працівників освіти та науки України. Квіти та грошові премії отримали переможці та учасники від голови районної профспілки працівників освіти та науки України Ворони Віри Іванівни.

Районний етап конкурс «Учитель року — 2015» назавжди залишиться у спогадах його учасників, членів журі, вболівальників. Для всіх них він став незабутнім уроком — уроком життя, де панувала атмосфера особливої довіри. Учасники конкурсу ще раз підтвердили беззаперечну істину: той, хто хоче змінити світ, повинен почати з себе.

Завідувач РМК О.В. Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 88