• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний етап конкурсу «Учитель року – 2015»

Обласний етап конкурсу «Учитель року – 2015»

2015-01-20

/Files/images/img_2702.jpg

Упродовж грудня 2014 року на базі КОІПОПК м. Біла Церква відбувся І етап обласного конкурсу «Учитель року – 2015» Баришівський район представляли вчителі – переможці районного етапу, а саме Юхименко Світлана Анатоліївна, вчитель української мови та літератури Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2, Бойко Олена Миколаївна, вчитель образотворчого мистецтва Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2, методиста РМК; Коломієць Тетяна Вікторівна, вчитель історії та правознавства Селищанського НВК, Азарова Наталія Олександрівна, вчитель хімії Коржівської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Члени журі конкурсу знайомилися з конкурсантами та проводили між ними творчі змагання: комп’ютерне тестування з фаху та методики викладання відповідних навчальних дисциплін, за результатами якого члени журі визначили рівень володіння учасниками Конкурсу теоретичними знаннями з предмета та сучасними методиками його викладання; співбесіда з учасниками передбачала дискусію за змістом проблеми, над якою працює вчитель. майстер-клас “Я роблю це так”, у якому кожен учасник упродовж 10-15 хвилин виступав у ролі вчителя, ділився педагогічними знахідками, родзинками власних педагогічних надбань, демонстрував цікаві форми роботи.

За результатами професійних випробувань І етапу обласного конкурсу «Учитель року – 2015» , серед 26 претендентів, учасником ІІ етапу (проведення навчальних занять) визначено Бойко Олену Миколаївну, вчителя образотворчого мистецтва Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2, методиста РМК.

20 січня 2015 року на базі навчально-виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій – Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №9» відбувся другий етап ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» в номінації «Образотворче мистецтво». Конкурсанти проводили уроки на задану тему і здійснювали їх самоаналіз.

Фінал обласного конкурсу відбудеться 3 лютого 2015 року в м. Біла Церква. Зичимо подальших успіхів нашій колезі!

Кiлькiсть переглядiв: 105