• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення районного фестивалю Дружин юних пожежників

Проведення районного фестивалю Дружин юних пожежників

2015-04-22

/Files/images/P4220116.JPG

22 квітня на базі ЦПР «Мрія» провели районний фестиваль Дружин юних пожежників, з метою забезпечення засвоєння учнями правил пожежної безпеки, формування у дітей свідомого відношення до дотримання правил пожежної безпеки та попередження пожеж, поширення руху юних пожежників в Україні.

Організаторами змагань були: Управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації та ВНПД Баришівського РВ ҐУ МВС України в Київській області. Прийняли участь у фестивалі 8 команд, а саме:

- Баришівська ЗОШ I-III ст. ім. М.Зерова «Веселий пожежник»;

- Бзівський НВК «Нова хвиля»;

- Волошинівський НВК «Волошинівські оптимісти»;

- Веселинівське НВО «Трубники»;

- Коржівська ЗОШ I-III ст. «Палаючі серця»;

- Садова ЗОШ I-III ст. «Фенікс»;

- Селищанський НВК «Вогнеборці»;

- Ярешківський НВК «Мрія».

З привітальним словом до присутніх звернулася начальник управління освіти, молоді та спорту Слухай Надія Михайлівна, яка побажала всім учасникам успіхів та перемог.

Програма фестивалю передбачала проведення за трьома конкурсами:

- конкурс « Візитка»;

- конкурс «Плакат Соціальної реклами»;

- конкурс «Домашнє завдання».

Представляючи номінацію «Домашнє завдання», всі команди виявили добрі знання, були згуртованими і діяли рішуче, майстерно втілили свої задуми під час виступів. Влучно використали свій гумор та сатиру команди Баришівської ЗОШ I-III ст. ім. М.Зерова «Веселий пожежник», Волошинівського НВК «Волошинівські оптимісти» , Коржівської ЗОШ I-III ст. «Палаючі серця». Добре використали яскраві образи та виконавчу майстерність команди Садової ЗОШ I-III ст. «Фенікс», Ярешківського НВК «Мрія», Бзівського НВК «Нова хвиля», найкращі знання правил безпеки життєдіяльності продемонстрували учасники команди Веселинівського НВО «Трубники» та Селищанського НВК «Вогнеборці».

У виступах команд порушувалися актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення, донесені рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях, пропаганда здорового способу життя, несли агітаційне навантаження щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності.

За підсумками роботи журі було визначено переможців районного фестивалю дружин юних пожежників:

- І місце – посіла команда Баришівської ЗОШ I-III ст. ім. М.Зерова «Веселий пожежник»;

- ІІ місце – виборола команда Ярешківського НВК «Мрія»;

- ІІІ місце – завоювала команда Волошинівського НВК «Волошинівські оптимісти».

Переможців фестивалю було відзначено грамотами управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації, солодкими подарунками. Також до фестивалю приєдналася Баришівська районна організація ТОВ «Червоний Хрест України», на чолі з головою Болоховою Лідією Іванівною, яка закликала всіх присутніх приєднатися до Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста (проводиться з 1 квітня по 1 травня 2015 року), з метою привернути увагу суспільства до формування громадської думки на користь милосердя. Для переможців фестивалю Лідія Іванівна Болохова приготувала подарунки, які будуть в нагоді нашим юним пожежникам.

Команда-переможець буде боротися за право представляти Баришівський район на обласному фестивалі дружин юних пожежників. Бажаємо їм у цьому успіхів!

Головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді та спорту О.Л. Нитченко

Кiлькiсть переглядiв: 95