Таланти твої ,Баришівщино!

2015-05-27

/Files/images/DSCN0918.JPG

Талант співати і талант творити,
Це для людини — божий дар!
Талант безмежно світ любити
Й життєвий витримать удар...
Але з талантом світло жити,
І легко по землі іти.
Талант нічим не замінити
Без болю і без гіркоти.

27 травня 2015 року центр позашкільної роботи “Мрія” радісно зустрів гостей на районному святі “Таланти твої, Баришівщино”. Цього дня у залі зібралися найкращі учні, гордість нашого району, переможці інтелектуальних, творчих конкурсів, спортивних змагань, які в нелегкій боротьбі за звання кращих гідно представляли наш район і ще раз довели собі й оточуючим, що жага навчання, ентузіазм, а також невтомна праця і постійне самовдосконалення дають незвичайну можливість сягнути нових висот, найвищою нагородою за що будуть ґрунтовні і глибокі знання.

У святкових урочистостях взяли участь: Ж.Ж.Осипенко, начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки КОДА, О.М.Нестерова, керуюча справами Баришівської районної ради, Н.М.Слухай, начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації, А.Ф.Бессарабов, заступник Баришівського селищного голови, Л.М.Бабич, начальник відділу культури, В.І.Ворона, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, О.В.Загорулько, завідувач районного методичного кабінету Баришівської районної ради.

Церемонію нагородження відкрила Жанна Жоржівна Осипенко, яка нагородила Подяками Міністерства освіти і науки України Надію Михайлівну Слухай, начальника управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації за сприяння в організації та проведенні в Баришівському районі Міжнародних, Всеукраїнських інтерактивних конкурсів та за вагомий вклад в організацію і проведення обласного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя-2015». Жанна Жоржівна наголосила, що наші призери – це майбутній інтелектуальний та творчий потенціал нації, а на шляху до успіху щоденна копітка праця, душевна напруга, терпіння й наснага як самих учнів, так і їхніх наставників – учителів, керівників гуртків та батьків.

Грамотами та грошовими преміями призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН і всеукраїнських та обласних творчих конкурсів, фестивалів, виставок художньо-естетичного, науково-технічного, еколого-натуралістичного напрямів відзначила Ольга Михайлівна Нестерова, керуюча справами Баришівської районної ради.

Також грамотами та грошовими преміями переможців та призерів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів учнівської творчості, кращих спортсменів та спортивних команд дітей та учнівської молоді Баришівського району нагородила Слухай Надія Михайлівна, начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації.

Андрій Федорович Бессарабов, заступник Баришівського селищного голови від імені голови Баришівської селищної ради та депутатського корпусу відзначив грошовими преміями учнів, які досягли найвищих результатів олімпіад, конкурсу МАН, спортивних змагань та випускників навчальних закладів Баришівки.

Вихованців та творчі колективи закладів культури Баришівщини грамотами та грошовими преміями відзначила Людмила Миколаївна Бабич, начальник відділу культури.

Голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Віра Іванівна Ворона відзначила учнів-призерів, батьки яких є педагогічними працівниками.

Упродовж свята дарували свою творчість усім присутнім у залі вихованці центру позашкільної роботи «Мрія», районного будинку культури, дитячої музичної школи.

Слова вдячності лунали вчителям, надто різним за досвідом, уподобаннями, стилем педагогічної діяльності, яких об’єднує одне – особлива любов до дітей.

Як говорить давня мудрість: «Якщо твої плани розраховані на рік – сій хліб, якщо на десятиріччя – посади дерево, якщо на віки – навчай дітей». Отож, бажаємо переможцям берегти і вдосконалювати свій талант протягом усього свого життя.

Методист районного методичного кабінету Баришівської районної ради А.В.Гаращенко

Кiлькiсть переглядiв: 140