• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершення роботи мовного табору у Баришівському районі

Завершення роботи мовного табору у Баришівському районі

2015-06-26

/Files/images/IMG_20150618_111306.jpg

Перший місяць шкільних канікул минув. Для учасників мовного табору, який працював на базі ЦПР «Мрія» червневі дні пройшли з користю. Понад 30 учнів Баришівського НВК та Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів ім. М. Зерова мали змогу щодня спілкуватися англійською мовою із вчителями іноземної мови ЗНЗ району, які працювали волонтерами в таборі.

Програма була насиченою. У перший день «Welcome to our camp» вчителі Жанін Йосипівна Косюхно (Семенівська ЗОШ І – ІІІ ступенів) та Юлія Олександрівна Пікуль (Лукашівський НВК) згуртували дітей, знайомили один з одним та провели час у дружній атмосфері.

«Здоров’я понад усе!» «Healthy life» зазначили усі разом із Тетяною Олександрівною Кавун та Наталією Віталіївною Журавською (Морозівський НВК) На закінчення роботи відбулася оздоровча прогулянка «Healthy Walking».

День квітів «The Flowers» підготували Наталія Віталіївна Загарт та Леся Михайлівна Щербак (Баришівська ЗОШ ім. М.Зерова). Учасники табору співали англійських пісень, розгадували загадки та кросворд, читали вірші, малювали квіти, грали в ігри. Під кінець дня діти склали вінок із квітів, які ростуть на українській землі.

Казкова пантоміма, кращий знавець казки, драматизація – таким казковим був для всіх цей день «Fairy tales». За влучні відповіді та найкращу підготовку учасники змагань отримували заохочувальні призи від вчителів

Антоніни Володимирівни Кобзар (Ярешківський НВК) та Валентини Василівни Василенко (Лехнівська ЗОШ І – ІІІ ступенів).

З задоволенням діти взяли участь у інтелектуальній грі Brain-Ring «I know everything» Школярі були поділені на три команди, які змагалися в знаннях на різну тематику: спорт, англомовні країни, професії, загадки, прислів’я. Спекотний день діти проводили біля річки разом із вчителями Вікторією Василівною Дяченко (Перемозький НВК) та Оленою Олександрівною Герасименко (Волошинівський НВК), де змагалися у будівництві замків із піску та влаштували пікнік.

Віртуальну мандрівку у світ диких тварин підготували для учасників табору Олена Сергіївна Восколович та Ірина Володимирівна Бичковська (Баришівська ЗОШ ім. М.Зерова). Виконання англійських пісень у карооке "At the zoo",танок Пінгвіденс, перегляд мультфільму від Дісней "Wild animals" та ігри на свіжому повітрі таким насиченим був день у таборі.

«Кольоровий день» подарували учасникам табору вчителі Наталія Григорівна Шклярук та Сергій Анатолійович Колодко ( Баришівський НВК).У цікавій та ігровій формі учні згадали основні кольори, розв’язували кросворди та розфарбовували малюнки. Підсумком заняття став навчальний відео – фільм про кольори від компанії Уолта Діснея.

Одинь день табору був присвячений звичаям та традиціям Німеччини. Вчителі Василина Михайлівна Глуханова (Селищанський НВК) та Оксана Василівна Дудка (Гостролуцький НВК) познайомило дітей з історією давньої дружби «Баришівка-Пуллах». В ігровій формі діти працювали над проектом «Казковий світ Баварії», відвідали музей дружби «Баришівка-Пуллах».

Всіх учасників табору запросили до кінотеатру «Let’s go to the cinema!» Юлія Миколаївна Баша та Юлія Володимирівна Мирутенко (Недрянський НВК). Створюючи ситуації, діти спробували придбати квиток, запросити друга до кінотеатру, поділилися враженнями про улюблений фільм.

Пішохідну екскурсію рідною Баришівкою діти здійснили разом з Тетяною Олександрівною Будай (Селичівський НВК) та Тетяною Іванівною Боровик (Баришівський НВК). Знайомилися не лише з місцем де живеш «The place where we live», а й згадували багато інших країн світу, де англійська мова є офіційною, як підсумок презентували англомовні країни та їх прапори.

Останній день табору був особливим. Діти стали учасниками фестивалю «Festivals in Great Britain and Ukraine». Вчителі Ганна Сергіївна Юр (Веселинівське НВО) та Олеся Юріївна Гочапірська (Подільський НВК) розробили інтерактивні вправи, квест, пригадали найцікавіші дні в таборі та написали побажання один одному та вчителям, отримали грамоти за активну участь.

Навчально – виховний проект «Організація роботи мовного табору» успішно реалізований завдяки творчим вчителям іноземної мови району, які докладали максимум зусиль, аби дозвілля дітей було організовано цікаво та змістовно.

Завідувач районного методичного кабінету Баришівської районної ради О.В. Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 208