• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інструктивно-методичні наради вчителів математики, фізики і астрономії та інформатики на тему «Особливості вивчення математики, фізики і астрономії та інформатики у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році».

Інструктивно-методичні наради вчителів математики, фізики і астрономії та інформатики на тему «Особливості вивчення математики, фізики і астрономії та інформатики у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році».

2015-08-25

/Files/images/images (6).jpg

25 серпня 2015 року на базі Баришівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М.Зерова відбулися інструктивно-методичні наради вчителів математики, фізики і астрономії та інформатики на тему «Особливості вивчення математики, фізики і астрономії та інформатики у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році».

В ході інструктивно-методичних нарад були розглянуті питання:

- аналіз стану викладання та рівня навчальних досягнень учнів з математики, фізики і астрономії та інформатики у 2015/2016 навчальному році;

- ознайомлення з новими нормативними документами МОН України;

- аналіз змін до навчальних програм з математики у 5-7 класах, з фізики та інформатики у 7-х класах;

- методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах (додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015р. №641).

Поділилися досвідом роботи з питань реалізації національно-патріотичного виховання у навчально-виховному процесі з математики. Давиденко С.І.(Волошинівський НВК)

Про роль сучасного навчального кабінету у підвищенні результативності навчально-виховного процесу з математики та роботи з обдарованими учнями. Декрет С.І. (Баришівський НВК).

Кiлькiсть переглядiв: 106