• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології

Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології

2016-06-10

/Files/images/2_826-002_i.jpg

10 червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології

Для участі у ЗНО з біології зареєструвалося 262 абітурієнти: 110 абітурієнтів Баришівського району, 48 - м.Березань та 104 – Яготинського району. Проте після ЗНО з української мови для участі в тестуванні з цього навчального предмета було допущено 225 осіб. До пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання з’явилося 199 учасників. У тестуванні не взяли участь 26 абітурієнтів. За офіційними даними КРЦОЯО у Київської області явка абітурієнтів становила 91,3%, у Баришівському пункті тестування – 88,4%.

До проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пункті тестування було залучено 38 осіб з семи закладів та установ освіти. Для персоналу пункту тестування напередодні відбулася інструктивна нарада.

Всі залучені особи до проведення ЗНО пройшли навчання за 6 – ти годинною програмою та отримали відповідні сертифікати.

Інформація для абітурієнтів

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з біології через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Поважними причинами неучасті в основній сесії є: хвороба, смерть рідних по крові або шлюбу, стихійне лихо, у тому числі пожежа, повінь, землетрус, військові або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах).

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (на ім’я директора регіонального центру). Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

Г.Д.Кушнір, методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 168