• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інструктивно-методична нарада «Організаційно – методичні засади викладання географії в 2017/2018 н.р. в контексті компетентнісного підходу »

Інструктивно-методична нарада «Організаційно – методичні засади викладання географії в 2017/2018 н.р. в контексті компетентнісного підходу »

2017-08-22

22 серпня 2017 року на базі Баришівського НВК «гімназія – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» відбулася інструктивно-методична нарада «Організаційно – методичні засади викладання географії в 2017/2018 н.р. в контексті компетентнісного підходу » для учителів географії, економіки та природознавства ЗНЗ району.

У нараді взяли участь учителі 22 закладів освіти, а також Карп’юк Галина Іванівна, методист Українського центру оцінювання якості освіти, учитель географії.

Під час наради було обговорено такі питання:

· Основні положення концепції «Нової української школи»;

· Методичні рекомендації щодо викладання географії у школі ІІ ступеня;

· Навчально-методичне забезпечення географічої освіти в умовах реалізації Концепції Нової української школи

Карп’юк Г.І. донесла учасникам наради змістові лінії оновлених на основі компетентнісного підходу навчальних програм з географії. Особливу увагу вона звернула на програму 6 – го класу та 9 – го.

Галина Іванівна зробила аналіз отриманих результатів з географії учнями – випускниками, які брали участь у ЗНО -2017. Особливу увагу вона звернула на різнорівневі тести для перевірки знань, мислення, розуміння процесів, тощо. Карп’юк Г.І .наголосила на вмінні вчителя допомогти учню розібратися в складних економічних та географічних процесах, проаналізувати їх, осмислити.

Кушнір Г.Д., методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 70